Жіночий Квартал

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 18 ТРАВНЯ 2023 18:00 НА 28 ЖОВТНЯ 2023 18:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Цієї осені прихильники "Жіночого Кварталу" зможуть зустрітися з улюбленими акторками та акторами на благодійних концертах в різних містах України. Глядачів чекає актуальний гумор на злободенні теми, іронічний жіночий погляд на сучасні проблеми та зворушливі і патріотичні музичні номери.  
 
В кінці травня стартував благодійний тур «Жіночого Кварталу» Україною: актори дали концерти в чотирьох містах - Києві, Одесі, Білій Церкві та Дніпрі. Це були перші виступи колективу для прихильників від початку повномасштабної війни. До того понад рік актори давали лише благодійні концерти – для військових, медиків, волонтерів, переселенців. Квитки на такі заходи не продавали, тому кожен бажаючий глядач не мав можливості зустрітися з улюбленими акторами та акторками. І перші зустрічі «Жіночого Кварталу» з прихильниками на весняних концертах благодійного туру пройшли в дуже теплій атмосфері. Було видно, що люди дуже скучили за улюбленими артистами. Так само, як і дівчата та хлопці скучили за глядачами і за концертами у такому форматі. Тому було вирішено продовжити тур – і вже восени українці зможуть наживо побачити виступи найпопулярнішого жіночого гумористичного проекту в різних містах України: 
 
26.10 Кривий Ріг 
27.10 Дніпро 
28.10 Кам’янське
30.10 Одеса
31.10 Умань
01.11 Черкаси
02.11 Хмельницький
03.11 Чернівці
04.11 Трускавець
05.11 Івано-Франківськ 
06.11 Львів
 
Своїми концертами актори «Жіночого Кварталу» хочуть підняти настрій українцям, підтримати кожного глядача у цей непростий час та зарядити вірою у нашу неминучу перемогу. Але найголовніше - тур «Жіночого Кварталу» має благодійну місію: допомогти нашим захисникам. Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів під час концертів будуть передані на потреби військових частин ЗСУ та ТРО у кожному місті туру. Також на кожен концерт колектив «Жіночого Кварталу» виділяє квитки для родин переселенців з Бахмуту, Маріуполя та Херсону.
 
Нагадаємо, на чотирьох концертах благодійного туру «Жіночого Кварталу» у травні вдалося зібрати кошти (понад 430 000 гривень) на придбання п’яти  дронів DJI Mavic 3 для військових з 22-ї бригади контрнаступу. Ці «пташки» вже на передовій – допомагають нашим захисникам нищити ворога, звільняти тимчасово окуповані території України і наближати нашу перемогу!
 
Сміємось – отже, перемагаємо!

Придбати квиток на Жіночий Квартал можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Жіночий Квартал відбудеться 28 жовтня 2023, 18:00, субота в Кіноконцертний зал "Мир". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.