Моновистава "Площа Святої Трійці"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

ХХVI Міжнародний фестиваль моновистав "Відлуння"
презентує моновиставу з трьома кінцями за п’єсою Олександра Оверчука
за оповіданнями Бруно Шульца зі збірок "Цинамонові крамниці", "Санаторій під клепсидрою"
 
ПЛОЩА СВЯТОЇ ТРІЙЦІ
 
Виконує Шимон Цемпура (Театр драми ім. Єжи Шанявського, Плоцьк,  Польща)
Постановка: Олександр Оверчук
 
Мова польська (відео)
 
Прем’єра – 20 січня 2024 року
 
Місце дії – провінційне містечко, яке Бруно Шульц ототожнює зі своїм рідним містом Дрогобичем. Оповідачем, героєм, а часом і уважним спостерігачем є Юзеф – персонаж, у якого автор, швидше за все, вклав свою особистість.
Режисера надихало насамперед слово. "Малюнки Шульца залишилися за кадром, тому що вони самодостатні й, на мою думку, не потребують театру. Проте слова відкривають простір і втілюють форми, близькі кожному, хто хоче їх бачити. Вистава – це спроба осмислити трагедію невинних жертв, це етична лабораторія біблійного масштабу, в якій кожен по-своєму прочитає свій біль, Добро і Зло, їх вічне протистояння", – пояснює режисер.
 
Шимон Цемпура – випускник  факультету лялькового мистецтва Академії театрального мистецтва ім. Олександра Зельверовича в Білостоці. У старших класах він зі своїми друзями заснував кабаре і саме тоді закохався в сцену. Дебютував у театрі "Піноккіо" в Лодзі. Через два роки він отримав роботу в театрі "Гуллівер" у Варшаві. Він з’являвся в дитячих телевізійних програмах: "Домашній дитсадок", "Шафіки", "Поліські казки", "Інстинкт мисливця".
З 1997 року працює в Театрі ім. Єжи Шанявського у Плоцьку, на сцені якого втілив понад 20 різнопланових ролей.
Знімався у серіалах і кінофільмах,  у його фільмографії  21 робота у 19 проєктах. Серед них: "На добро і на зло", "Порок", "MjM", "Хвиля молодих", "Попелюшка", "Надія", "Обіцянка".
Займається аудіодескрипцією. Створив голосовий опис  майже півтора десятка фільмів для людей із порушеннями зору.
 
Олександр Оверчук працює у Львівському національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької. Закінчив Львівську академію мистецтв у 1988 р. Один з ініціаторів та учасників спільного проєкту Львівського осередку Національної спілки театральних діячів України та Федерації польських організацій в Україні "Сцена-студія "Галичина" (Львів, 2000 р.) експериментальної сцени, створеної для постановки вистав на польсько-українському пограниччі мовами обох культур. Співпрацює з театром у Плоцьку. Його індивідуальна театральна діяльність пов’язана з формою "театру сценографа", який синтезує досвід польської та української шкіл сценографії.

Придбати квиток на Моновистава "Площа Святої Трійці" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Моновистава "Площа Святої Трійці" відбудеться 15 вересня 2024, 17:00, неділя в АМДТ ім. Лесі Українки (Мала сцена). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.