Моновистава "Хтось інший "

Продаж припинено
минула подія

Про подію

XXVI Міжнародний фестиваль моновистав "Відлуння"
презентує історію "Хамелеона із Нанта", моновиставу за п’єсою Ангеліни Рошка-Іхім
 
ХТОСЬ ІНШИЙ
 
Виконує Жоржи Двалішвілі (Державний театр ім. Сандро Ахметелі, Тбілісі, Грузія)
 
Режисер – Георгій Каулашвілі
 
Мова грузинська (відео)
 
Позбавлений материнської любові, змінюючи притулки та школи, П’єр Бурден знайшов для себе дивний шлях. Пізніше названий "хамелеоном із Нанта", Бурден почав перевтілюватися в різних людей. Він знав 5 мов і жив у 15 країнах, прикидаючись іншими людьми. Його не було за що судити: у нього не було ні фінансових, ні сексуальних мотивів – він шукав материнської любові.
 
Нарешті, в 1994 році 23-річний Бурден видав себе за 13-річного Ніколаса, який зник у Сан-Антоніо, штат Техас. Родина зниклого підлітка, на диво, визнала, що це їхній син, брат і онук. Здавалося б, мети досягнуто: у Бурдена з’явилася мама. Але в поведінці жінки було щось дивне. Бурден зрозумів, що вона знає, як насправді Ніколас зник і де він був. Виявилося, що брат зниклого хлопчика, наркоман Джейсон, убив його, а мати прикрила злочин. Тож вона з самого початку знала, що Бурден не її син.
 
Більше не було сенсу ховатися; Бурден здався поліції. Насправді пізніше він знайшов своє сімейне щастя в шлюбі. У виставі ж людина-хамелеон інсценує самогубство і продовжує свою фантастичну подорож у пошуках материнського тепла…

Придбати квиток на Моновистава "Хтось інший " можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Моновистава "Хтось інший " відбудеться 17 вересня 2024, 16:00, вівторок в АМДТ ім. Лесі Українки (Мала сцена). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.